2007 Eylül Kurumlar Arası Nakil Atamaları
İş ve Eleman Arama
Kamu ve Özel İş ilanları, İnsan Kaynakları, İş-Kur
Fırsatları kaçırmayın...
Eğitime Destek
Daha iyi bir eğitim için milyonlarca çocuk desteğinizi bekliyor...
Konut Projeleri
Konut Emlak Gayrimenkul Ucuz Kredi Faizi Mortgage
Düşük Faizli Konut Kredisi
Anasayfa | Haberler | Hava Durumu | Açılış Sayfası Yap | Favorilere Ekle | Hakkımızda | Reklam | İletişim
T.C. Kimlik NoVergi Kimlik NoÖSYM SonuçlarıKPSSYGSLYSSSK Hizmet DökümüTaşıt VergisiTelefon Rehberi
 » Haberler Anasayfa
 » Güncel
 » Güncel
 » Siyaset
 » Siyaset
 » Dünya
 » Dünya
 » Ekonomi
 » Ekonomi
 » Sınavlar ve ÖSYM
 » Sınavlar ve ÖSYM
 » KPSS ve Memur Atamaları
 » KPSS ve Memur Atamaları
 » Kamu İş İlanları
 » Kamu İş İlanları
 » Memurlar
 » Memurlar
 » Adalet Bakanlığı
 » Adalet Bakanlığı
 » Bayındırlık ve İskan
 » Bayındırlık ve İskan
 » Çalışma ve Sosyal Güvenlik
 » Çalışma ve Sosyal Güvenlik
 » Çevre ve Orman Bakanlığı
 » Çevre ve Orman Bakanlığı
 » Dışişleri Bakanlığı
 » Dışişleri Bakanlığı
 » Enerji ve Tabii Kaynaklar
 » Enerji ve Tabii Kaynaklar
 » İçişleri Bakanlığı
 » İçişleri Bakanlığı
 » Kültür Bakanlığı
 » Kültür Bakanlığı
 » Maliye Bakanlığı
 » Maliye Bakanlığı
 » Milli Eğitim Bakanlığı
 » Milli Eğitim Bakanlığı
 » Milli Savunma Bakanlığı
 » Milli Savunma Bakanlığı
 » Sağlık Bakanlığı
 » Sağlık Bakanlığı
   » Personel Müdürlüğü
   » Personel Müdürlüğü
   » Hastaneler
   » Hastaneler
   » İl Sağlık Müdürlükleri
   » İl Sağlık Müdürlükleri
   » Mecburi Hizmet
   » Mecburi Hizmet
   » İlaç ve Eczacılık
   » İlaç ve Eczacılık
 » Sanayi ve Ticaret Bakanlığı
 » Sanayi ve Ticaret Bakanlığı
 » Tarım ve Köyişleri Bakanlığı
 » Tarım ve Köyişleri Bakanlığı
 » Turizm Bakanlığı
 » Turizm Bakanlığı
 » Ulaştırma Bakanlığı
 » Ulaştırma Bakanlığı
 » Yerel Yönetimler
 » Yerel Yönetimler
 » YÖK ve Üniversiteler
 » YÖK ve Üniversiteler
 » Türk Silahlı Kuvvetleri
 » Türk Silahlı Kuvvetleri
 » Sivil Toplum Kuruluşları
 » Sivil Toplum Kuruluşları
 » Engelli Haberleri
 » Engelli Haberleri
 » Türk Cumhuriyetleri
 » Türk Cumhuriyetleri
 » Spor
 » Spor
 » Basın Yayın Kuruluşları
 » Basın Yayın Kuruluşları
 » E-Devlet
 » E-Devlet

2007 Eylül Kurumlar Arası Nakil Atamaları

Sağlık Bakanlığı 2007 Eylül Kurumlar Arası Nakil Atamaları için 22 Uzman (T.U.T.G.), 15 Tabip, 9 Ebe, 38 Hemşire, 44 Sağlık Memuru, 4 Fizyoterapist, 3 Eczacı, 3 Diyetisyen, 3 Diş Tabibi, 3 Psikolog, 3 Sosyal Çalışmacı, 15 Memur ve 25 Şoför kadroları ilan edilmiştir. Başvurular, 26/04/2007–15/08/2007 tarihleri arasında

Sağlık Bakanlığı Atama ve Nakil Yönetmeliğinin Değişik 2 nci ve 17 nci maddeleri ile 657 sayılı Kanunun 74 üncü maddesi çerçevesinde yapılacak olan 2007 yılı Eylül ayı Kurumlar Arası Nakil Atamaları kadroları:

22 Uzman (T.UT.G),
15 Tabip,
9 Ebe,
38 Hemşire,
44 Sağlık Memuru,
3 Eczacı,
4 Fizyoterapist,
3 Diyetisyen,
3 Diş Tabibi,
3 Psikolog,
3 Sosyal Çalışmacı,
25 şoför,
15 memur

MÜNHAL KADROLAR

İLGİLİ RESMİ YAZI

ÖRNEK BAŞVURU FORMU


1. Başvurular, 26/04/2007–15/08/2007 tarihleri arasında personel.saglik.gov.tr veya http://www.saglik.gov.tr sayfalarında yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacaktır.

2. Müracaatta bulunmak isteyenler öncelikle Personel Bilgi Sisteminden şahsi bilgilerini beyan ederek sisteme kayıt olacaklar ve başvurularını bu bilgiler üzerinden yapacaklardır. 22/08/2007 tarihi mesai bitimine kadar Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesine başvuru formları ve gerekli belgeleri ulaşmayanların müracaatları işleme alınmayacak ve PBS’deki başvuruları geçersiz sayılacaktır.

3. Müracaat edenler, PBS üzerinden başvuruları kesinleştikten sonra başvuru formunun çıktısını kendileri imzalayacak, amirine veya notere tasdik ettirecek ve imzalı çıktının bir nüshasına Uzman tabipler noter tasdikli uzmanlık belgesi örneğini diğer unvanda olanlar ise noter tasdikli diploma örneği veya noter tasdikli geçici mezuniyet belgesini ve halen görev yaptığı kurumdan alacağı tüm hizmetlerini gösterir onaylı hizmet belgesini ekleyerek “Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Sıhhiye /Ankara” adresine APS veya kargo ile göndereceklerdir. Adi posta veya elden gönderim usulü kullanılmayacaktır. Ayrıca belgeleri eksik olanlar, belirtilen süre içinde başvurmayanlar, yanlış müracaatta bulunanlar, başvuru sahibi tarafından imzalanmayan, noter ya da amirine tasdik ettirilmeyen başvuru formları geçersiz sayılacaktır.

4. Başvuruda bulunacaklar, tercih kodları ile birlikte tercih edecekleri yerleri de belirtmek suretiyle tercihte bulunacaklardır. Bu şekilde tercih yapmayanların müracaatları geçersiz sayılacaktır.

5. Bakanlığımızın internet sayfasında Kurumlar Arası Naklen Atama Kurasına tabi olan unvan ve branşlar, il ve hizmet birimi itibariyle ilan edilmiş olup, müracaatlar bu doğrultuda yapılacaktır. Memur Kadrosuna müracaat edecek olanlar en az lise mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca şoför kadrosuna müracaat edecek olanlar da en az lise mezunu ve en az 5 yıllık (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olacaktır.

6. Söz konusu kadrolara naklen atanmak için usulüne uygun olarak müracaat edip, müracaatları uygun görülenlerin kuraları, Bakanlığımız tarafından herkesin katılımına açık olarak bilgisayar ortamında noter marifetiyle yaptırılacaktır.

7. Aday memurlar ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin II Sayılı cetvelinde belirtilen personel, Kurumlar Arası Naklen Atama için müracaatta bulunamayacaktır. Bu personel başvuru formu çıktısını gönderse de kuraya alınmayacaktır.

8. 2006 yılı Eylül ayı Kurumlar Arası Naklen Atama ve 2007 yılı Şubat ayı Kurumlar Arası Naklen Atama Kurasına müracaat etmiş olup da yapılan kura sonucu atanmaya hak kazanmış olanlar 2007 yılı Eylül ayı Kurumlar Arası Naklen Atama Kurasına müracaat edemeyeceklerdir.

9. Müracaat edenlerin, atanmak istedikleri unvanda halen çalışıyor olması veya daha önce çalışmış olması ve hizmet süresi bakımından ilan edilen kadroya atanabilecek durumda olmaları gerekmektedir.

10. Tarım Bakanlığı Laborant Meslek Lisesi, Kimya Meslek Lisesi ve diğer Meslek Liselerinin Kimya Bölümü mezunları Kurumlar Arası Naklen Atama Kurasına müracaat edemeyeceklerdir.

11. Laborant, Sağlık Teknisyeni ve Sağlık Teknikeri unvanında görev yapanlar ilan edilen Sağlık Memuru unvanlarının kendi branşlarıyla ilgili olan bölümünü tercih edeceklerdir.

12. Diş Hekimliği, Eczacılık ve Tıp Fakültesi mezunu olduğu halde başka kurumda Sağlık ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfında başka bir kadro unvanında veya Sağlık Hizmetleri Sınıfı dışında bir kadro unvanında çalışanlar da Bakanlığımız tarafından ilan edilen Tabip, Diş Tabibi ve Eczacı kadrolarına atanmak için başvuruda bulunabilecektir.

13. Şoför unvanına müracaat edip kura sonrası yerleştirmesi yapılanların, kura tarihinden en fazla (3) ay önce tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınmış “Ambulans şoförlüğü yapmasında sakınca bulunmadığına dair” ibaresini içeren “Sağlık Kurulu Raporu”nu yerleştirme işleminden en geç 15 gün sonra muvafakat talebinde bulunulmak üzere, kura sonucu yerleştirildikleri İl Sağlık Müdürlüklerine vermeleri gerekmektedir.

14. Kurumlar Arası Naklen Atama Kurasına müracaat edenlerin, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili hükümleri gereğince Bakanlığımızda münhal bulunan kadrolara atanabilecek durumda olmaları gerekmektedir.

15. Müracaatlar, Ağustos ayı içerisinde Kura komisyonu tarafından incelenecek olup, belgeleri eksik olanlarla yukarıda belirtilen şartları taşımadığı halde müracaatta bulunanların talepleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

16. Yukarıdaki usule göre, Bakanlığımıza naklen geçeceklerden şoför unvanına atananlar 2 yıl, şoför dışındaki unvanlara atanacaklar ise, bir yıl boyunca, mazeret tayinleri hariç olmak üzere atanma talebinde bulunamayacaklardır. Ancak Sağlık ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri sınıfına atananların Bakanlık Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 19, 20, 21 ve 26 ncı maddeleri kapsamındaki nakil talepleri de bu kısıtlamanın dışındadır.

17. Bakanlığımıza şoförlük unvanında atanacaklar 2 yıl boyunca Ambulans şoförlüğü dışında başka bir görevde istihdam edilmeyeceklerdir.

18. Kura işlemi herkese açık olarak 05 Eylül 2007 tarihinde, yer ve saati bilahare personel.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilmek suretiyle yapılacaktır.

Sağlık Bakanlığı; 27.04.2007
İlgili Haberler
Sözleşmeli Dİş Tabibi ve Eczacı Alımı Kurası
15.11.2010
Sağlıkçılara Ek Ödeme Farkı Ödenecek
12.03.2009
İlaç fiyatları %8 oranında zamlandı
10.03.2009
22. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası
20.10.2008
Meme Kanseri Bilinçlendirme Günleri
15.10.2008
2008 KPSS-2(Sağlık Bakanlığı Yerleştirme Sonuçları)
05.07.2008
EMemleketim.Com vatandaşların kamu hizmetine sunulmuş olan e-hizmetlere kolay ulaşmaları amacıyla
kişisel özverilerle oluşturulmuştur ve Resmi Kurumlar ile doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır
EMemleketim.com © 2010 | Reklam | Sitene Ekle

Ekoorganik    Teknik Sözlük    Sağlık Rehberi